Våre bestselgere

Stemningsbilder

Dyremotiv

Dyr fra hele verden inn i din egen stue. 

Naturmotiv

Her kan du velge mellom fine bilder fordelt på alle årstidene. 

 • TRENDY PLAKATER

  Hos oss kan du være sikker på å finne plakater som faller i smak. Uansett stil og preferanse, håper vi at du finner plakater som passer hjemme hos deg. HL Media har et stort sortiment av ulike motiver som fotoplakater, klassiske motiver i svart-hvitt, kule retroplakater, moderne abstrakt kunst, illustrasjoner, vakre barneplakater og mye mer. Utforsk plakater som er skapt av utvalgte kunstnere og fotografer med kjente motiver som i dag kan anses som moderne klassikere. Vi har også bilder som kommer direkte fra portifolioen til fotografer.

 • PLAKATER PÅ NETT

  Hos HL Media finner du det siste innen kunst og design, med plakater i en rekke stiler! Stilige plakater som speiler de nyeste interiørtrendene – alltid til gode priser og med høy kvalitet. Vi vet hvilken følelse plakater bidrar med til et hjem. Med plakater kan du med enkle midler skape den følelsen og stilen som passer deg! For å kunne tilby plakater for alle, holder vi oss oppdatert på trender, men tilbyr også plakater med klassiske og tidløse motiver. Du trenger ikke bekymre deg – du kommer til å finne de nye plakatene dine hos HL Media.

  Kunst skal være for alle! Ved å tilby tusenvis av forskjellige plakater med mange forskjellige motiver, håper vi at du skal finne de riktige plakatene for hjemmet ditt. Hos HL Media ønsker vi å inspirere innenfor innredning og design – uansett om du skal innrede et soverom, en liten gang, et kontor eller et helt hjem! Vi har derfor fylt opp med rimelige plakater for alle rom og størrelser.

 • PLAKATER FOR ETHVERT HJEM

  Ønsker du deg inspirasjon til hvordan du kan sette sammen plakater for å skape akkurat din perfekte bildevegg? Ta en titt på våre inspirasjonsrom for å få tips til hvordan du kan kombinere plakatene dine og skape vakre bildevegger som matcher resten av interiøret. Hold deg oppdatert på trender og nyheter ved å abonnere på nyhetsbrevet vårt.